top of page
Image (4).jpeg

MEDITACIONS

El dia 21 de cada mes pots participar a les meditacions guiades de la Xaman, terapeuta holística i canalitzadora, Montse Macanàs.

 

A través de la meditació aconseguiràs deixar anar el cos, la ment i l’esperit en un moment de silenci per estar amb tu.

 

Com tota meditació guiada, el fet de seguir una veu externa t’ajuda a silenciar la teva pròpia veu interna per tal que puguis deixar-te anar del tot amb més facilitat.

 

La pràctica fa el mestre, per això com més meditis més senzill et serà arribar a un estat de pau i plaer intern que et permetrà aquesta connexió amb la teva ànima.

 

Si més enllà de relaxar-te busques guarir-te i entendre, el teu inconscient farà acte de presència i et donarà la informació o les respostes que necessites. Al permetre’t accedir al teu mapa del tresor de manera guiada, la velocitat i la profunditat de connexió seran més grans.

 

Cada grup és únic i, en consonància, cada meditació també donat que és canalitzada al mateix moment. Així doncs, la meditació de la Montse estarà inspirada segons els participants i les seves necessitats.

 

Si en el recolliment final et queda qualsevol dubte, la Montse a través del seu canal i saber t’ajudarà a entendre la informació que has rebut per tal d’interioritzar-la i anar una mica més enllà.

 

Aportació: 15€

Horari: 15 a 16 o 19 a 20

Presencial i online a través de Zoom.

Cal portar una estoreta

bottom of page