top of page

LA NOVA SÀLVIA

DSC_0085.jpg

Benvingut a aquest espai de trobada i difusió de teràpies energètiques i vibracionals.​

Naixem amb la missió de fer més properes eines, teràpies i coneixements que a vegades se'ns fan de difícil accés. 

Sigui perquè molts terapeutes s'amaguen a casa, estan centralitzats en grans ciutats o no sabem realment què és el que necessitem en cada situació.

 

Ens hem proposat ser els vostres "Terapeutes de Capçalera" i així de Dilluns a Divendres fer sessions individuals de: Massatge, Reiki, Kinesiologia, Reflexologia, Neteges Energètiques i més; el que tu necessitis per trobar la teva harmonia i tal com ve a ser la nostra missió, si veiem que necessites algú més especialitzat, derivar-te. 

Els dissabtes al matí, la botiga serà un espai de difusió on Veterinaris, Homeòpates, Acupuntors o Naturòpates anirem fent Àgores de salut per ensenyar de forma senzilla "botiquines caseros" y solucions senzilles a dubtes y problemes a les Àgores de Salut conscient.

Com a Nova Sàlvia, pensem en les generacions futures i com orientar a persones en el seu camí de vida i creixement espiritual.

Si som un cos físic, un espriritual i un emocional, t'acompanyem ens els 3. Perquè hi ha qui té "dons" i no sap com usar-los o enfocar-los. Així que en aquest sentit posem també al teu abast CursosXerrades i Trobades per compartir dubtes i conexions espirituals i de vida i així ajudar-nos a estar més centrats i en harmonia a tots els nivells.

bottom of page